Hírek betöltése

Ömlesztett hírek

Mosolygó Május – Jótékonysági aukció a Grand Casinóban

Mosolygó Május – Jótékonysági aukció a Grand Casinóban

A zártkörű állófogadással és divatshow-val egybekötött jótékonysági árverés egyetlen célt szolgált: megmutatni, Magyarország hírességei – a divat, a sport és a zenei élet kiválóságai képesek összefogni és önzetlenül egy nemes célt szolgálni, segítő kezet nyújtani a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak. Ez […]

Nézőpont: Nincs hasznos és haszontalan

Nézőpont: Nincs hasznos és haszontalan

Amit évmilliók létrehoztak, neki elég néhány esztendő, hogy eltüntesse, vagy visszafordíthatatlanul megváltoztassa. Elfogadom én, létezni, enni kell, s az „elvárt” kényelem is sokszor csak pusztítás árán érhető el. De van jövő is! Horgászként talán még közelebb áll hozzám a kék […]

Kecskemétre is ellátogat a mini múzeum

Tízállomásos országjáró túrára indul a Magyar Természettudományi Múzeum, hogy A kaland házhoz jön című program részeként a különböző települések lakóival jobban megismertesse környezetük természeti kincseit.

Agrárbiztosítási támogatás: május végéig kell beadni a kérelmet

A korábbi május 15. helyett, 2015-től a hónap utolsó napjáig lehet beadni a mezőgazdasági károkra kötött biztosítások támogatásához a kérelmet – hívja fel az érintettek figyelmét a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ), az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Öltönyös versenyzők

Öltönyös versenyzők

Ki a “legszebb” a vidéken?

Konrád Krisztián dobogós helyen végzett fekvenyomásban

Szerencsen rendezték az országos kvalifikációs fekvenyomó-bajnokságot, ahol komáromi Konrád Krisztián is részt vett, és dobogós helyen végzett.

Kamion ütközött autóval Hajdúszoboszlónál, egy ember életét vesztette

Kamion ütközött autóval Hajdúszoboszlónál, egy ember életét vesztette

Az ütközést követően az autó kigyulladt, amit a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral jelenleg is oltanak – közölte Kelemen-Madai Petra, a megyei katasztrófavédelem szóvivője. A baleset helyszínelésének ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat mindkét irányból […]

Veszélyes az ilyen csapat! – Csertői óvatósságra int

Nem zavarhatják meg a paksi fejeket a pápai gondok. Ezt hangsúlyozta Csertői Aurél vezetőedző a hétvégi bajnoki találkozó előtt. A Paks az ötödik helyről előre már nem igazán léphet, hátrafelé viszont figyelnie kell, mert az Újpest és a DVTK is […]

Mozgássérültet gázoltak Budapesten

Kerekesszékkel közlekedő embert sodort el egy autó Budapest VIII. kerületében szombat reggel, a mozgássérültet kórházba vitték – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletvezetője.

Ősz vagy nyár? Szétáztatta az eső Somogyot pünkösdre

Jelentős mennyiségű csapadék zúdult Somogyra az elmúlt 24-48 órában, helyenként 40-50 milliméternyi eső esett. S közel sincs vége az esős időjárásnak.

Rendőrök hívtak mentőt a földön fekvő férfihoz

Vésztőn, a Bocskai utcában lett rosszul, majd esett össze egy 62 éves férfi, akire a közelben járörőző rendőrök figyeltek fel. Mentőt hívtak hozzá.

Felállványozva a kormányhivatal

Felállványozva a kormányhivatal

A munka elkezdődött, a Szent Anna utca felőli részt már felállványozták. Fotó: Derencsényi István A HAON LEGFRISSEBB HÍREI A CÍMLAPON: KATTINTSON IDE!

 

 A weboldalt készítette Szabó Balázs Siófok 105 queries in 5.194 seconds.